Kerkorgel Chancel CF4

De CF4 een zeer geschikt model voor kleine en grotere kerken. Het orgel heeft 4 x 27 stemmen en voldoende draagkracht voor kerken met 100 tot 750 volle zitplaatsen. Als kerkorgel-opstelling wordt het orgel geleverd met de boxen Herald HR 200, die meestal elders in de kerk geplaatst worden. Ervaar de open, heldere, levendige klank en draagkracht in uw eigen kerk, door een vrijblijvende en gratis ‘one day’ opstelling. Het orgel heeft interne speakers, twee zweltreden, handcontroller met allerlei handige functies, pedaalverlichting, Europees concaaf pedaal en afsluitbaar houten roldeksel. De vier afzondelijke klankstijlen zijn: Algemeen NL, Cavaille-Coll, Englisch Cathedral en mild Barok.

 

* Speelklaar opgesteld is inclusief: 21% BTW, plaatsing orgel, ophangen of plaatsen van de boxen, kabels, leggen of verlijmen van de kabels, volume instellen, voorintonatie, hoofdintonatie ter plaatse, eventueel na 3 maanden corrigerende intonatie en 10 tot 15 jaar gratis volledige garantie, geen onderhoud.

 

NIEUW: kerkorgel Historique

Binnenkort leverbaar, het ALLEN Kerkorgel Historique. Een low budget orgel met 24 verantwoorde stemmen in een eenvoudig meubel. Het klankpalet, de kwaliteit en de levering- en opstelling als kerkorgel is verder gelijk aan de CF 4, evenals de garantie. Met kunststofklavieren 10 jaar en houten klavieren 15 jaar. De prijs is zeer uniek, speelklaar opgesteld*

Belangrijk:

Door het overzichtelijk registerpaneel, eenvoudige bediening en zonder ingewikkelde luxe, zijn deze orgels direct door elke organist te bespelen, dus ook door de gastorganist.

Copyright: Allen Organ Benelux 2022 - Realisatie: Dogravo Drukwerkverzorging, Damwâld